A-Pinnoitus Oy - Laatupinta lattiasta kattoon

Yritysesittely

Tietoa yrityksestä A-Pinnoitus Oy

Olemme asuinrakennusten pintakäsittelyyn ja remontointiin yli kymmenen vuoden kokemuksella erikoistunut pääkaupunkiseudulla toimiva yritys, joka siirtyi ison liikevaihdon vuoksi osakeyhtiömuotoon.

Henkilöstömme koostuu ammattilaisista, joilla on vankka kokemuspohja alalta ja halu tehdä työnsä huolellisesti.

Meille tärkeitä arvoja ovat huolellisuus, vastuullisuus ja asiakkaan kuunteleminen. Teemme työt sovitussa aikataulussa - ja kaupanpäälle saat iloisen mielen!

Laadukas työmme näkyy lopputuloksessa. Yritys pystyy hinnoittelemaan laatutyönsä kilpailukykyisesti, sillä asiakas maksaa vain oikeasta työstä eikä byrokratiasta

Teholinja

 

 

 

 

 

 

Toimiala

Meillä on laaja kokemus asuinrakennusten pintakäsittelyssä. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt. Tarjoamme asiakkaalle turvallista ja sujuvaa palvelua. Kaikki työntekijämme ovat suomalaisia joita sitoo vaitiolovelvollisuus.

Ulkomaalaukset teemme huolellisesti käsityönä. Tarvittaessa käytämme apuna rakennustelineitä ja henkilönosturia. Emme käytä ruiskumaalausta, koska se ei kuuluu ulkomaalaukseen. Ulkomaalaustöistä annamme teille viiden vuoden takuun.

Vastuullinen yritysTarkkuus ja huolellisuus ovat ydinarvojamme. Ne takaavat hyvän mielen niin asiakkaalle kuin meillekin. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein onnistumisen mittari. Kunnioitamme asiakkaan kotia, sekä kaikilla työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus.Yrityksemme on vastuuvakuutus, ja annamme kaikille palveluillemme 100% tyytyväisyystakuun. Katso referenssikohteitamme, niistä voit saada vinkkejä myös oman talosi värin valintaan.

 

Takaisin etusivulle

© A-Pinnoitus Oy

Marikoo Kotisivuratkaisut